Asa cum te-ai astepta de la un Discovery, versatilul Discovery Sport dispune de optiunea 5+2 scaune, pastrand, in acelasi timp, o silueta mai compacta decat un SUV traditional de 5 locuri.

Gerry McGovern Land Rover Design Director and Chief Creative Officer

LUX LA INDEMANA SI CALITATI IN OFF-ROAD

Silueta fina si aerodinamica a noului Discovery Sport, alaturi de capacitatile legendare Land Rover si un interior flexibil, dau nastere unui vehicul care imbina estetica si functionalitatea.

AFISAJE HI-TECH, PENTRU O UTILIZARE USOARA

Comenzile moderne sunt integrate intr-o plansa de bord cu un design simplu, care dispune de un ecran tactil de 8 inch si de un afisaj pe parbriz modern, disponibil optional, care asigura o interactiune intuitiva.

PORTBAGAJ, SPATIU SI LOCURI FLEXIBILE

Cu un al doilea rand de scaune culisant (echipament optional), care poate oferi un spatiu pentru picioare similar unui Range Rover si un al treilea rand de scaune, disponibil optional, puteti adapta spatiul pentru a raspunde nevoilor de transport bagaje sau persoane.

TESTAT PENTRU INCREDEREA SOFERULUI

Tehnologiile noului Discovery Sport au fost testate in teren accidentat mai mult de 18 luni, in cele mai dificile conditii si in peste 20 de tari. Tehnologiile de siguranta ca Pedestrian Airbag sau Autonomous Emergency Braking au permis noului Discovery Sport sa obtina punctajul maxim in testarea Euro NCAP.

VERSATILITATE

VERSATILITATE

PORTBAGAJ GENEROS SI ADAPTABIL

Noul Discovery Sport a fost proiectat pentru a face fata tuturor nevoilor. Cu un spatiu de incarcare de pana la 1698 de litri si optiunea de aranjare flexibila a scaunelor care, atunci cand sunt complet rabatate, ofera o suprafata la fel de lunga ca a unui Range Rover, acesta asigura cu usurinta transportul pasagerilor si al bagajelor.

VERSATILITATE

VERSATILITATE

EXTREM DE SPATIOS

Randul doi de scaune, foarte spatios, asigura o vizibilitate excelenta si culisarea banchetei pe o distanta de 160 mm. Al treilea rand de scaune, disponibil optional, asigura 2 locuri pentru copii. Este rabatabil fractionat 50:50, iar montarea sa nu modifica in niciun fel designul exterior.

DESIGN

DESIGN

STIL MODERN

Prin caroseria compacta, bine proportionata si atitudinea fara compromis, Land Rover ne propune un vehicul modern, util si fascinant. Forma speciala a caroseriei si suprafetele sculptate elegant se imbina pentru a crea un vehicul care emotioneaza.

DESIGN

DESIGN

DESIGNUL UNUI DISCOVERY, REVIGORAT

Designul exterior inspirat se continua in habitaclu, cu linii orizontale si verticale indraznete, alaturi de suprafete degajate, finisaje de lux si tapiterie din piele premium, pentru a realiza un interior foarte versatil. Interiorul si exteriorul se integreaza perfect intr-un vehicul care isi afirma clar apartenenta la gama Discovery, dar care deschide si o cale catre viitor.

DESIGN

DESIGN

ATENTIE DEOSEBITA ACORDATA DETALIILOR

Puteti personaliza vehiculul cu ajutorul optiunilor privind detaliile de desgin. De asemenea, puteti opta pentru sublinierea elementelor de design cu ajutorul pachetului Black Design, care stilizeaza plafonul, grila de radiator, fantele de ventilatie de pe aripi, capacele oglinzilor, emblemele si aduce in plus jante de culoare negru lucios.

SPECIFICATII PE SCURT

LUNGIME PODEA PORTBAGAJ

1,887mm

Cu al doilea rand de scaune rabatat complet - ideal pentru obiectele incomode, lungi sau voluminoase.

SPATIU MAXIM PENTRU PICIOARE

999mm

Cursa inainte-inapoi rand 2 de scaune 160 mm, incepand de la nivelul de echipare SE, pentru un confort imbunatatit.

SPATII DE DEPOZITARE GENEROASE

34.65litri

Spatii de depozitare in cabina numeroase si atent amplasate, potrivite unui stil de viata activ.

MASA MAXIMA REMORCABILA

2,200kg

ACCESATI SPECIFICATIILE COMPLETE

OPTIUNI SI ACCESSORII

INTERIOR

O gama de finisaje si detalii speciale, care permit personalizarea habitaclului.

EXTERIOR

Personalizati vehiculul cu ajutorul gamei diversificate de culori si optiuni.

PACHETE

O gama de echipamente optionale, care permit o personalizare suplimentara.

TEHNOLOGIE SI SECURITATE

Aveti la dispozitie o gama de tehnologii intuitive.

MULTIMEDIA

Explorati cu incredere, dar nu uitati sa va si distrati.

ACCESORII

Echipati-va pentru a beneficia la maxim de fiecare moment.

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070