POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

TERMENI SI CONDITII

Legalitate


Pagina de web landrover.ro este administrata de Land Rover.

Land Rover depune toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor prezentate pe acest site.

Land Rover urmareste in mod constant imbunatatirea specificatiilor, design-ului si productiei de autovehicule si, prin urmare, opereaza modificari ale acestora continuu. Desi se incearca realizarea unor produse si specificatii de actualitate, acest site nu trebuie privit ca un ghid infailibil pentru produsele si serviciile Land Rover, nici nu trebuie considerat o oferta de vanzare a unei anumite masini. Distribuitorii si dealerii nu sunt agenti ai Land Rover si nu au absolut nici o autoritate de a obliga in vreun fel compania Land Rover prin nici un angajament sau demers, expres sau implicit. Informatiile din acest site referitoare la performantele si vitezele atinse de masina nu trebuie considerate un indemn de a conduce riscant sau de a depasi limitele nationale de viteze.


Copyright
Toate drepturile asupra acestui site si continutului aferent - inclusiv drepturile de autor si drepturile privind bazele de date - apartin sau sunt licentiate firmei Land Rover sau sunt folosite de Land Rover in conformitate cu prevederile legii aplicabile sau ale titularului drepturilor de autor. Se interzice orice copiere, reproducere, republicare, descarcare, expediere, emitere sau transmitere a oricarui fel de texte, imagini, grafice, logotipuri, butoane, pictograme, imagini si selectarea sau aranjarea acestora, precum si a oricarui cod-sursa sau soft subiacent, in scopuri comerciale sau publice, fara acordul scris al Land Rover sau al titularului drepturilor de autor.

Nu aveti permisiunea de a adapta, modifica sau crea nici un material sau nici o informatie pe acest site si nici de a le folosi pentru vreun alt scop decat unul necomercial. Va exprimati astfel acordul de a folosi acest site exclusiv in scopuri legale. Land Rover isi rezerva dreptul de a folosi in scop personal orice material - text sau imagine - prezentat pe site, in orice forma, inclusiv in scopuri publicitare.

Land Rover isi rezerva dreptul de a monitoriza expedierile pe site si de a edita sau respinge orice expedieri.

Clauza de delimitare
Ne straduim sa asiguram acuratetea, integritatea si actualitatea informatiilor prezentate pe site-ul nostru. La folosirea acestui site, veti accepta insa sa respectati Termenii si Conditiile care intra in vigoare la data primei folosiri.

Fara a afecta drepturile dvs. statutare, site-ul si toate informatiile, textele, denumirile, imaginile, pozele, logotipurile, link-urile si pictogramele, precum si toate celelalte materiale (fara nici o limitare) sunt prezentate 'CA ATARE' si 'IN MASURA DISPONIBILULUI' fara nici o garantie sau asigurare, expresa sau implicita. Informatiile, specificatiile si culorile de pe acest site pot diferi de la o piata la alta si pot fi modificate fara vreo instiintare in prealabil. Unele masini sunt prezentate cu dotari optionale. Pentru disponibilitatea acestora, va rugam consultati un dealer Land Rover. in plus, nu garantam sau asiguram acuratetea sau integritatea informatiilor prezentate pe acest site, nici faptul ca folosirea acestui site va fi neintrerupta sau lipsita de erori sau ca site-ul si severele acestuia sunt nevirusate.

Land Rover nu va raspunde in nici un caz fata de nici o persoana pentru eventualele avarii sau pierderi suferite de aceasta in urma folosirii informatiilor sau a produselor prezentate pe site-ul nostru, inclusiv, dar nu numai, pentru pierderi sau pagube indirecte sau alte daune de orice natura ce pot decurge din folosirea sau pierderea dreptului de folosire, a datelor sau a profitului, indiferent daca este vorba de act contractual, neglijenta sau alta omisiune ce poate decurge din sau in legatura cu folosirea acestui site. in ciuda oricaror alte prevederi din acesti Termeni si Conditii, nu raspundem de nici o plangere privind functionalitatea sau disponibilitatea acestui site.

Marci comerciale
Toate numele, imaginile, logotipurile ce identifica marca Land Rover sunt marci proprietate a Land Rover. Orice alte marci, produse, servicii si nume de companie de pe acest site sunt marci comerciale, marci de servicii si denumiri comerciale ale titularilor respectivi. Land Rover nu permite folosirea acestora de nici o alta persoana cu exceptia titularilor. Orice astfel de folosire poate constitui o incalcare a drepturilor titularilor.

Link-uri externe
Land Rover nu garanteaza si nu poarta nici o raspundere pentru eventualele site-uri externe care pot fi accesate de pe acest site sau care trimit la acest site. Orice site extern pe care il vizitati accesand un link de pe acest site este in afara controlului Land Rover, riscul acestei accesari fiind integral suportat de vizitator.

Delimitarea Software
Toate programele soft descarcate de pe acest site au fost temeinic scanate si verificate in toate etapele de productie, insa - ca in cazul tuturor soft-urilor noi - va recomandam sa le scanati si dvs. de virusi inainte de folosire. De asemenea, va recomandam sa va faceti copii de siguranta actualizate ale hard discului inainte de a folosi softul respectiv. Land Rover nu isi asuma nici o responsabilitate in caz de avariere, deteriorare si/sau pierdere a datelor din sistemul dvs. de date sau calculator care s-ar putea produce in timpul folosirii softului descarcat. Consultati-va cu administratorul de retea inainte de a instala orice soft pe un computer conectat la retea.

Jurisdictia
Acesti Termeni si Conditii se supun legilor din Anglia si tara Galilor. Orice disputa ce ar putea decurge din acestia va fi remisa exclusiv jurisdictiei tribunalelor din Anglia si tara Galilor. in cazul in care oricare dintre Termeni si Conditii isi dovedeste ilegalitatea, nulitatea sau inaplicabilitatea din cauza legislatiei oricarui stat sau oricarei tari in care urmeaza a se aplica, termenul sau conditia respectiva va fi separata de si exclusa din aceste clauze. Restul termenilor si conditiilor isi mentin aplicabilitatea si caracterul de obligativitate. Land Rover isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti termeni si conditii, in orice moment, operand aceste modificari online.

Va rugam incetati imediat a mai folosi acest site daca nu acceptati Termenii si Conditiile de mai sus in totalitatea lor.

Copyright - 2005 Land RoverFEB 2015

TERMENII TESTULUI PENTRU DETECTAREA GENEI AVENTURII
PRIN PARTICIPAREA LA TESTUL PENTRU DETECTAREA GENEI AVENTURII („Jocul”), INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CU URMATORII TERMENI.

Desi exista teorii bazate pe „gena aventurii”, recunoasteti si acceptati faptul ca acest Joc, si orice rezultat al sau, nu este in niciun caz un „test real” al unei teorii stiintifice si ca are ca unic scop divertismentul si actiunile publicitare.
Pentru evitarea oricarui dubiu, Jocul nu este o competitie si niciun participant nu va primi premii pentru niciunul dintre nivelurile Jocului.
Toate activitatile demonstrate in Joc au fost efectuate de persoane profesioniste experimentate. Niciuna dintre aceste activitati nu trebuie reprodusa fara antrenament si supraveghere (cand este cazul).
Minorii sub 18 ani trebuie supravegheati de un adult/tutore pe intreaga perioada a participarii la Joc si a utilizarii site-ului Jocului.

CITITI CU ATENTIE ACESTI TERMENI SI CONDITII, INAINTE DE UTILIZAREA SITE-ULUI WEB.
Termenii de utilizare a site-ului web
Acesti Termeni de utilizare (impreuna cu documentele la care se face referire in cadrul lor) („Termenii de utilizare”) precizeaza termenii in care puteti utiliza site-ul nostru web la adresa www.adventuregenetest.com (site-ul nostru), atunci cand il accesati in calitate de vizitator. Utilizarea Site-ului nostru include accesarea, rasfoirea sau inregistrarea in vederea utilizarii acestuia.
Inainte sa utilizati Site-ul nostru, cititi cu atentie acesti Termeni de utilizare, deoarece acestia sunt valabili in timp ce utilizati Site-ul. Va recomandam sa tipariti o copie a acestor termeni, pentru consultare ulterioara. Prin utilizarea Site-ului nostru, confirmati ca acceptati acesti Termeni de utilizare si ca sunteti de acord sa-i respectati.
Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni de utilizare, nu trebuie sa utilizati Site-ul nostru.

Informatii despre noi
www.adventuregenetest.com este un site operat de Jaguar Land Rover Limited („Jaguar Land Rover”). Jaguar Land Rover este inmatriculata in Anglia si Tara Galilor sub nr. 1672070 si are sediul social in Abbey Road, Whitley, Coventry, CV3 4LF.

Accesarea Site-ului nostru
Site-ul nostru va este pus la dispozitie cu titlu gratuit. Nu garantam ca Site-ul nostru sau continutul sau vor fi in permanenta disponibile sau vor functiona neintrerupt. Accesul la Site-ul nostru este permis temporar. Avem dreptul de a suspenda, retrage, opri sau modifica intregul Site sau o parte a acestuia, fara notificare prealabila. Nu suntem responsabili fata de dvs. daca, pentru orice motiv, Site-ul nostru nu este disponibil intr-un anumit moment sau pentru o anumita perioada de timp.
Sunteti responsabil pentru luarea tuturor masurilor necesare in vederea accesarii Site-ului nostru. De asemenea, sunteti responsabil pentru a va asigura ca toate persoanele care au acces la Site-ul nostru prin conexiunea dvs. de internet cunosc si vor respecta acesti Termeni de utilizare si ceilalti termeni si conditii aplicabile.
Drepturi de proprietate intelectuala
Suntem proprietarul sau titularul unui drept de licenta asupra tuturor drepturilor de proprietate intelectuala cu privire la Site-ul nostru si materialele publicate pe acesta. Acestea sunt protejate de legile si tratatele internationale cu privire la dreptul de autor. Toate drepturile rezervate.
Aveti dreptul de a tipari o copie si de a descarca extrase ale oricaror pagini de pe Site-ul nostru, pentru uz personal.
Nu aveti dreptul sa modificati copiile imprimate pe hartie sau copiile digitale ale materialelor tiparite sau descarcate in orice mod si nu aveti dreptul sa utilizati imaginile, fotografiile, secventele video sau audio si imaginile, separat de textul care le insoteste, fara acordul nostru.
Statutul nostru (si al altor co-autori indicati) de autori ai continutului Site-ului nostru trebuie recunoscut in toate situatiile, cu exceptia cazului in care suntem de acord cu recunoasterea altor persoane ca autori.
Daca nu ati obtinut o licenta in scris din partea noastra sau a persoanelor care ne-au acordat licenta, nu veti putea utiliza in scopuri comerciale nicio parte a continutului Site-ului nostru.
Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru cu incalcarea acestor Termeni de utilizare, dreptul dvs. de a utiliza Site-ul nostru va inceta imediat si va trebui, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti orice copii ale materialelor pe care le-ati facut.
Toate numele, imaginile si siglele care ne identifica sunt marci care apartin Jaguar Land Rover sau ale persoanelor carora Jaguar Land Rover le-a acordat licenta, dupa caz. Toate marcile, produsele, serviciile si denumirile companiilor continute de acest site sunt marci inregistrate sau denumiri comerciale ale titularilor respectivi. Nu acordam dreptul de a fi utilizate de nicio alta persoana decat titularul lor. Orice astfel de utilizare reprezinta o incalcare a drepturilor titularilor.
iPod®, iPhone™ si iPod touch® sunt marci comerciale ale Apple Computer, Inc. inregistrate in S.U.A. si in alte tari.
Dolby® este o marca comerciala inregistrata a Dolby Laboratories, iar utilizarea acestor marci de catre Jaguar Land Rover Limited face obiectul unei licente.
DTS™ este o marca comerciala inregistrata a DTS Inc., iar utilizarea acestor marci de catre Jaguar Land Rover Limited face obiectul unei licente.
Cuvantul si siglele Bluetooth® sunt detinute de Bluetooth SIG. Inc, iar utilizarea acestor marci de catre Jaguar Land Rover Limited face obiectul unei licente.
Blackberry® este o marca comerciala Research In Motion Limited inregistrata in S.U.A. si in curs de inregistrare sau inregistrata in alte tari.
Audyssey MultEQ® este o marca comerciala inregistrata a Audyssey Laboratories, Inc, iar utilizarea acestor marci de catre Jaguar Land Rover Limited face obiectul unei licente.
Bi-Xenon™ este marca comerciala inregistrata a Hella KgaA Hueck & Co.
WhiteFire® este o marca comerciala inregistrata a Unwired Technology LLC, iar utilizarea acestor marci de catre Jaguar Land Rover Limited face obiectul unei licente.
Corectitudinea informatiilor
Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile sau continutul Site-ului nostru sunt exacte, complete si actualizate, dar suntem constienti de faptul ca pot aparea erori sau omisiuni.
Fara a aduce atingere drepturilor dvs., site-ul si toate informatiile, textele, numele, imaginile, pozele, siglele, linkurile si pictogramele si alte materiale (lista nefiind exhaustiva) sunt furnizate „ASA CUM SUNT” si „ASA CUM SUNT DISPONIBILE”, fara ca noi sa facem declaratii sau sa acordam garantii, exprese sau implicite, cu privire la faptul ca informatiile si continutul Site-ului nostru sunt exacte, complete sau actualizate.
Continutul Site-ului nostru este furnizat in scopuri de informare cu caracter general si nu trebuie sa va bazati pe acesta in actiunile sau inactiunile dvs. Trebuie sa obtineti consiliere profesionala sau de specialitate inainte de a face sau de a va abtine de la orice actiune pe baza continutului Site-ului nostru.
Limitarea raspunderii
Acesti Termeni de utilizare nu ne exonereaza de raspundere si nu ne limiteaza raspunderea pentru decesele sau vatamarile corporale rezultate ca urmare a faptelor noastre comise din neglijenta sau cu intentie sau ca urmare a declaratiilor noastre frauduloase sau pentru orice alte fapte pentru care nu putem fi exonerati de raspundere sau pentru care raspunderea noastra nu poate fi limitata, conform dreptului englez.
In masura in care este permis de lege, excludem orice conditii, garantii, declaratii sau orice alti termeni care s-ar putea aplica, in mod expres sau tacit, Site-ului nostru sau continutului acestuia.
Nu vom fi responsabili pe baza contractuala, delictuala (inclusiv in caz de neglijenta), legala sau in orice alt mod fata de niciun utilizator pentru pierderi sau prejudicii (chiar daca acestea erau previzibile) rezultate ca urmare sau in legatura cu:
utilizarea sau imposibilitatea utilizarii Site-ului nostru; sau
utilizarea sau actionarea/omisiunea de a actiona pe baza continutului Site-ului nostru.
Daca sunteti utilizator care actioneaza in scopuri comerciale, va atragem atentia in mod special cu privire la faptul ca nu vom fi responsabili pentru:
pierderea profiturilor, a vanzarilor, a afacerii sau a veniturilor;
intreruperea afacerii;
pierderea economiilor prognozate;
pierderea oportunitatilor de afaceri, a fondului de comert sau a reputatiei; sau
orice daune sau prejudicii indirecte.

Daca nu sunteti utilizator care actioneaza in scopuri comerciale, va atragem atentia ca furnizam Site-ul nostru numai pentru uz personal. Sunteti de acord sa nu utilizati Site-ul nostru in scopuri comerciale sau de afaceri si nu vom raspunde fata de Dvs. pentru pierderea profiturilor sau a afacerii, intreruperea afacerii sau pierderea oportunitatilor de afaceri.
Nu ne asumam raspunderea pentru continutul site-urilor Web conectate cu Site-ul nostru. Aceste legaturi nu trebuie interpretate ca reprezentand o garantie acordata de noi respectivelor site-uri Web. Nu vom fi responsabili pentru pierderi sau prejudicii care pot rezulta ca urmare a utilizarii respectivelor site-uri web de catre dvs.

Virusi
Desi acordam o atentie rezonabila gestionarii Site-ului nostru, nu garantam ca Site-ul nostru este sigur sau lipsit de erori sau de virusi. Sunteti responsabil de configurarea tehnologiei dvs. informatice, programelor pentru computer si platformei cu care accesati Site-ul nostru. Trebuie sa utilizati propriul software de protectie impotriva virusilor.
Nu vom fi responsabili pentru pierderi sau prejudicii provocate de un virus, un atac de tip refuz serviciu distribuit sau alt material care afecteaza tehnologia si care poate infecta computerul, programele, datele sau alte materiale detinute de dvs., ca urmare a utilizarii Site-ului nostru sau descarcarii de continut de pe acesta sau de pe alt site conectat la acesta. De asemenea, nu vom fi responsabili pentru evenimente pe care apreciem ca nu le putem controla.

Nu trebuie sa utilizati neadecvat Site-ul nostru prin infectarea voluntara cu virusi, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale rau intentionate sau daunatoare pentru tehnologie. Nu trebuie sa incercati sa obtineti accesul neautorizat la Site-ul nostru, la serverul pe care se afla acesta sau la orice server, computer sau baza de date conectata la Site-ul nostru. Nu trebuie sa atacati Site-ul nostru prin atac de tip refuz serviciu sau refuz serviciu distribuit. Incalcarea acestei prevederi reprezinta o infractiune sanctionata de Legea cu privire la utilizarea adecvata a calculatoarelor din 1990. Vom denunta orice astfel de incalcari autoritatilor competente si vom coopera cu acestea urmand a le dezvalui identitatea dvs. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs. de a utiliza Site-ul va inceta imediat.

Conectarea la Site-ul nostru si drepturile tertilor
Puteti face referire la pagina noastra principala daca faceti acest lucru intr-un mod cinstit si legal si care sa nu afecteze reputatia noastra sau sa abuzeze de aceasta. Daca nu s-a convenit altfel in scris cu noi, nu trebuie sa faceti referire la aceasta intr-un mod care sa sugereze orice forma de asociere, aprobare sau garantie din partea noastra, daca acestea nu exista.
Nu trebuie sa faceti referire la Site-ul nostru pe niciun site care nu este detinut de dvs.
Site-ul nostru nu trebuie incadrat intr-un niciun alt site si este interzis sa faceti referire la orice parte a Site-ului nostru, in afara de pagina principala.
Ne rezervam dreptul sa retragem fara notificare permisiunea de a face referire.
Daca doriti sa utilizati continut de pe Site-ul nostru in alte scopuri decat cele de mai sus, contactati-ne.
Daca Site-ul nostru face referire alte site-uri si resurse furnizate de terti, aceste linkuri sunt oferite numai in scop informativ. Nu avem niciun control asupra continutului acestor site-uri sau resurse.

Alti termeni aplicabili
Acesti Termeni de utilizare se refera la Politica noastra privind modulele cookie si stabilesc termenii in baza carora procesam datele pe care ni le furnizati prin intermediul site-ului. Utilizand Site-ul nostru, sunteti de acord cu o astfel de procesare.

Prevederi generale
Putem sa modificam acesti Termeni de utilizare oricand, prin modificarea aceste pagini. Consultati periodic aceasta pagina, pentru a vedea modificarile pe care le-am facut, intrucat acestea sunt obligatorii pentru dvs.
Este posibil sa actualizam periodic Site-ul si sa modificam in orice moment continutul acestuia. Cu toate acestea, va rugam sa retineti este posibil ca orice continut de pe Site-ul nostru sa nu fie actualizat la un anumit moment si ca nu avem nicio obligatie sa-l actualizam.
Daca sunteti un consumator, va atragem atentia ca acesti Termeni de utilizare, obiectul si modul lor de elaborare sunt guvernate de dreptul englez. Si dvs. si noi suntem de acord ca instantele din Anglia si Tara Galilor vor avea o competenta neexclusiva de solutionare a litigiilor. Cu toate acestea, daca sunteti rezident in Irlanda de Nord, puteti supune litigiile spre solutionare instantelor din Irlanda de Nord si, daca sunteti rezident in Scotia, puteti supune litigiile spre solutionare instantelor din Scotia.
Daca sunteti un profesionist, acesti Termeni de utilizare, obiectul si modul lor de elaborare (si orice dispute sau pretentii contractuale) sunt guvernate de dreptul englez. Si Dvs. si noi suntem de acord ca instantele din Anglia vor avea o competenta exclusiva de solutionare a litigiilor.

Ultima actualizare - august 2015

 

 

 

 

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070