Designul clasic si materialele usoare revolutionare ne-au permis sa oferim un vehicul cu totul nou in gama de lux si sa stabilim noi standarde in materie de confort, rafinament si manevrabilitate.

Gerry McGovern Land Rover Design Director and Chief Creative Officer

DESIGN CONSACRAT

Cu cele 3 linii clasice, Range Rover este inconfundabil. Designul consacrat al caroseriei coboara usor spre spate, iar stalpii de culoare negru lucios accentueaza forma plafonului.

POLIVALENTA

Gama de tehnologii avansate asigura performante excelente, indiferent de suprafata de rulare sau de conditiile de deplasare.

RAFINAMENT FARA EGAL

Rafinamentul este o calitate de baza a unui Range Rover. Este finisat cu atentie si proiectat inteligent pentru a fi confortabil si ofera o atmosfera calma si luxoasa.

SINGURUL VEHICUL DE CARE VETI AVEA NEVOIE VREODATA

De la cele mai solicitante si dificile suprafete de rulare la traficul aglomerat al marilor orase, Range Rover asigura o ambianta relaxata, intuitiva si placuta.

DESIGN

DESIGN

INTERPRETARE MODERNA A UNUI
DESIGN CONSACRAT

Cu cele 3 linii clasice ale partii inferioare, plafonului si centurii caroseriei, un Range Rover este inconfundabil. Designul consacrat al caroseriei coboara usor, curbat, spre spate, iar utilizarea unor stalpi fini ai caroseriei, de culoare negru lucios, accentueaza forma plafonului si asigura o forma aerodinamica si eleganta.

DESIGN

DESIGN

HABITACLU PRIMITOR SI CONFORTABIL

Range Rover a fost proiectat pentru a fi intuitiv si a asigura cea mai relaxata si mai confortabila atmosfera la bord. Pe consola centrala lata se regasesc la indemana principalele comenzi, iar utilizarea pielii moi si elastice, a ornamentelor din lemn si a finisajelor lustruite confera o senzatie de calm si liniste.

DESIGN

DESIGN

POZITIE DE CONDUS DOMINANTA CONSACRATA

Pozitia de condus dominanta consacrata asigura soferului unui Range Rover incredere si siguranta, oferind cea mai buna vizibilitate posibila. De la cele mai solicitante si dificile suprafete de rulare la traficul aglomerat al marilor orase, aceasta asigura un stil relaxat, intuitiv si placut.

DESIGN

DESIGN

SENZATIE DE SPATIU SI LUMINOZITATE

Inundand habitaclul cu lumina, plafonul panoramic culisant imbunatateste senzatia de spatiu si de integrare in peisaj

CALITATI

CALITATI

CEL MAI PERFORMANT LAND ROVER

Range Rover a fost proiectat pentru a fi cel mai rafinat si mai capabil Land Rover. Prin adoptarea celor mai noi tehnologii de realizare a sasiului si caroseriei, performantele vehiculului in toate conditiile de deplasare au fost imbunatatite semnificativ, atat din punct de vedere al functiilor si usurintei cu care depaseste obstacolele in teren accidentat, cat si al manevrabilitatii si rafinamentului la deplasarea pe drumuri asfaltate.

CALITATI

CALITATI

CAPACITAȚI MAXIME DE TRACTARE SI TRAVERSARE A VADURILOR


Datorita sistemului nou de admisie a aerului, cu alimentare din dreptul capotei motorului, un Range Rover din gama actuala poate traversa vaduri cu o adancime maxima de 900 mm. Sarcina maxima remorcabila de 3.500 kg este gestionata de o gama de sisteme avansate, care asigura o tractare mai usoara si mai sigura.

TEST DRIVE
CONFIGURATOR

CALITATI

CALITATI

COMPORTAMENT RUTIER SIGUR SI AGIL


Range Rover asigura o manevrabilitate excelenta si un comportament sigur si agil pe viraje. Gama de motoare performante diesel si pe benzina face apel la cele mai noi tehnologii de dezvoltare a grupului motopropulsor.

TEST DRIVE
CONFIGURATOR

SPECIFICATII PE SCURT

CONSUM DE COMBUSTIBIL

6,4L/100KM

Motoarele usoare din aluminiu si solutiile tehnice inteligente permit reducerea consumului de combustibil. Valoare pentru motorul 3.0 l HEV (Hybrid)

VOLUM PORTBAGAJ

909LITRI

Spatiul pentru bagaje este generos si poate fi suplimentat prin rabatarea banchetei din spate (scaunele spate Executive nu se rabateaza).

ADANCIME DE TRAVERSARE VAD

900MM

Poate traversa vaduri cu o adancime maxima de 900 mm.

EMISII DE CO2 IN CICLU COMBINAT

169G/KM

Structura usoara din aluminiu a caroseriei si grupurile motopropulsoare eficiente permit reducerea emisiilor de CO2. Valoare pentru motorul 3.0 l HEV (Hybrid)

ACCESATI SPECIFICATIILE COMPLETE

OPTIUNI SI ACCESORII

NU TOATE ECHIPAMENTELE SUNT DISPONIBILE PENTRU TOATE MODELELE RANGE ROVER

INTERIOR

O gama de finisaje si ornamente speciale, care permit individualizarea habitaclului

EXTERIOR

Personalizati vehiculul cu ajutorul gamei diversificate de culori si optiuni

PACHETE OPTIONALE

O gama de echipamente optionale care permit o personalizare suplimentara

TEHNOLOGIE

Aveti la dispozitie o gama de tehnologii intuitive

MULTIMEDIA

Explorati cu incredere, dar nu uitati sa va si bucurati

ACCESORII

Echipati-va pentru a beneficia la maxim de fiecare moment

RANGE ROVER

Alegeti un model

RANGE ROVER

Alegeti un model

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070